Marques Comercialitzades

Les nostres marques

Perquè volem el millor per a tu, tenim el ferm compromís d'oferir-te la millor qualitat, per això comptem amb 5 marques pròpies perquè tinguis cada dia productes de la millor selecció. Les nostres marques compleixen alts estàndards de qualitat i superen els controls més exhaustius.

És per això que a CMR GROUP, el teu proveïdor hortofructícola de confiança, trobaràs les millors fruites i hortalisses de les nostres empreses proveïdores locals i internacionals, a diferents punts òptims de maduració d'acord amb les teves preferències.

AGRUPAPULPI

Fundada el 1981 per dues famílies d'agricultors emprenedors amb l'objecte de produir, manipular, comercialitzar i distribuir verdures i hortalisses, actualment és un referent del sector en enciam, cabdells, bròquil i síndria. Compta actualment amb un equip de 1.200 treballadors, 2.100 Ha pròpies, i una central de manipulat de 14.000m2 d'última tecnologia, i un planter propi on conreen les llavors de les seves pròpies plantacions el que els permet oferir un cicle agrícola integral.

CAMBAYAS

Amb orígens en 1979, aquesta cooperativa valenciana compta actualment amb 300 socis i 1200 ha de producció, on cultiva granades, breves, figues, taronges, llimones, coliflors, bròquils, faves, pebrots, melons i síndries de reconegut prestigi sota la seva marca.

CASAS ROYES

L'any 1952 Jorge Casas i Jacinto Royes, agricultors i empresaris emprenedors, es van unir per formar la que seria l'empresa Frutas Casas Royes, dedicada a la comercialització de fruita fresca. Sempre respectant les pràctiques respectuoses amb el Medi Ambient durant tot el cicle productiu, l'empresa és un referent a la zona fruitera del Baix Cinca amb els seus 18.000m2 d'instal·lacions i cambres frigorífiques amb capacitat per emmagatzemar 3 milions de kg.

DEL MONTE

Fresh Del Monte® comercialitza la seva àmplia gamma de productes frescos a tot el món sota la marca Del Monte®. Des del 1892, els consumidors reconeixen la marca Del Monte® com a garantia de productes saludables de primera qualitat.

GESEX

Fundada a Xile el 1998 per dos empresaris agrícoles, actualment es constitueix com un grup d'empreses format per nombrosos productors que sota la marca GESEX exporten fruita xilena de primera qualitat al món.

GRUPO LUCAS

Amb orígens el 1970, l'empresa cultiva verdures i hortalisses de gran qualitat els 365 dies de l'any, comptant amb 60.000 m² d'instal·lacions, 25.000 m² de centres de manipulació i 2.500 hectàrees de cultiu.

HOEKSTRA

Hoekstra Fruit Exporters és una de les principals empreses productores-exportadores de Sud-àfrica. Actualment comercialitza el raïm cultivat en 13 finques de raïm que cobreixen aproximadament 300 hectàrees davant dels fèrtils vessants de la muntanya Paarl. La marca Hoekstra es va constituir ja fa 25 anys i a Europa és tot un referent de qualitat. El seu raïm és sinònim de sabor i alta qualitat.

EL HUERTICO

Huerta de Peralta dedicada a la producció de verdures i hortalisses sota cultiu protegit, inicia la seva activitat el 1987. L'any 2003, introdueix la marca El Huertico, sota la qual comercialitza verdures i amanides llestes per consumir de gran prestigi. L'any 2018 va inaugurar una nova fàbrica de 5.500m2 dotada amb la tecnologia més avançada en la producció de vegetals de IV gamma.

LA CANASTITA

La marca La Canastita, ha estat reconeguda amb importants premis internacionals. Conjuga tradició i innovació, com ara el seu cultiu hidropònic que incorpora la tecnologia més avantguardista i que dona com a fruit uns esbarzers de gran qualitat que abasteixen el mercat durant tot l'any.

LE ROUX

Amb una llarga trajectòria de més de 100 anys, el grup sud-africà Le Roux actualment, i amb una plantilla de 6.200 persones, es constitueix com a cultivador, empaquetador i exportador de raïm i fruita de pinyol de primera categoria. A les seves granges, es realitzen pràctiques que donen suport a la sostenibilitat, se segueixen estrictament les guies de producció internacionals, i els seus serveis d'empaquetament i refredament compleixen amb estàndards ètics i de seguretat.

MELINDA

El consorci Melinda és una cooperativa constituïda per 4.000 productors. Situats en Val di Non i Val di Sole, en Trentino, una regió muntanyenca del nord d'Itàlia que ofereix el terreny ideal per a conrear pomes de gran qualitat, aquests productors conreen pomes d'un gust molt característic, la qual cosa els confereix unes característiques organolèptiques de qualitat superior.

ORCHIDEA

Sota la marca Orchidea, aquesta empresa italiana de llarga tradició comercialitza raïm, cireres, carxofes, cítrics i fruita d'os, proveint-se per a això de les seves pròpies terres i dels millors productors de les terres de Puglia, a més d'altres zones de cultiu internacional.

SUSIE

Wonderful Citrus, propietària de la marca Susie, és el productor més gran de cítrics frescos de l'oest dels Estats Units. Un experimentat equip en camp mesura les característiques internes i externes del producte utilitzant tecnologia portàtil, que permet recol·lectar el producte al punt òptim de maduresa. Les seves tècniques de recol·lecció es basen en Bones Pràctiques Agrícoles (BPA), que protegeixen el producte dels riscos de seguretat alimentària.

LAS MERCEDES

Fundada en 1995 al Perú, Agrokasa, propietària de la marca Las Mercedes, produeix, empaca i comercialitza alvocat, raïm, espàrrec i nabiu de primera qualitat. Aquests productes són conreats respectant el Medi Ambient, vetllant per la salut ocupacions dels seus col·laboradors i fent costat a les comunitats on desenvolupen les seves activitats.

KOPPERT CRESS

Aquesta empresa holandesa, comercialitza brots frescos de plantes aromàtiques 100% naturals, utilitzats per a intensificar el sabor, olor o presentació de les creacions culinàries. L'empresa està compromesa amb la sostenibilitat, utilitzant llums led, emmagatzematge subterrani d'energia tèrmica, col·lectors solars i geotèrmia.

HORTICAMPO

Frupal SAT 7094, empresa sevillana, és la propietària de Horticampo. Fundada en 1987, l'empresa compta amb 4.000m2 de modernes instal·lacions climatitzades, i garanteix un subministrament immediat de producte fresc a través de les seves diferents marques, entre les quals destaca HORTICAMPO.

caCA
Scroll al inicio