Reprodueix vídeo

Sobre CMR GROUP

Sobre CMR GROUP

¿Qui som CMR Group?

CMR GROUP és un grup empresarial familiar amb seu central a Barcelona i filials comercials a Espanya, França, els Països Baixos, Portugal i el Marroc. La seva principal activitat és la comercialització, importació, exportació i distribució hortofructícola a l'engròs. L'organització integra així mateix a la seva estructura, una societat productiva al Brasil, així com una empresa elaboradora i comercialitzadora de gelats de fruita 100%.

¿Què fem a CMR Group?

CMR GROUP comercialitza els millors productes hortofructícoles globals durant tot l'any per a tot tipus de client, majorista o detallista, en els diferents formats, i adaptant-se a les necessitats de presentació, estat de maduració i servei requerit.

¿Com ho fem?

Mantenim una contínua relació d'enviaments amb els nostres remitents ubicats a les millors zones de producció hortofructícola, gestionem la recepció dels productes a través del nostre departament logístic i un cop passats tots els filtres de control i qualitat establerts per aconseguir el millor valor en la seva comercialització, els acondicionem i servim als clients mitjançant les nostres diferents línies de venda.

Orígens de la companyia

El 1879, el besavi de l'actual president, agricultor i comerciant, funda la seva empresa dedicada al cultiu i venda de fruites i hortalisses procedents de les seves pròpies plantacions. Amb el pas dels anys, la continuïtat en el desenvolupament de l'activitat ha anat superant les metes marcades per generacions anteriors –la cinquena actualment–, assolint nous objectius i horitzons comercials, traspassant fronteres i obrint mercats.

Zones de cultiu

CMR GROUP es desplaça regularment a origen per visitar les finques de producció i arribar a acords de comercialització amb agricultors, i juntament amb ells, selecciona les millors zones de cultiu en funció de la producció, polítiques de sostenibilitat i RSC, certificacions de garantia i finestra de disponibilitat.

Organització productiva i transport

La filial productiva del grup al Brasil, cultiva Melons, Síndries i Papaies  sota la marca COSARICA, comercialitzant-se en contraestació a Europa a través de les seves  plataformes. El departament logístic, estructurat en les seves diferents àrees, marítima, aèria i terrestre, gestiona juntament amb remitents els enviaments refrigerats, amb l'objectiu prioritari d'agilitzar els tràmits necessaris per tal de comercialitzar-los com més aviat millor en destinació.

Compromís de qualitat

CMR GROUP, a través de les diferents filials que el componen, compta amb certificacions com ara Global GAP, Grasp, Fairtrade, ISO i IFS, per tal de garantir la perfecta comercialització de tota la seva oferta. Així mateix, a la seva política de selecció de remitents, prioritza la disponibilitat de certificats de qualitat, així com de plans i polítiques de RSC actives o en projecte entre aquests.

Innovació

Personal exclusiu d'envasament i condicionament de producte a diferents formats, així com 59 càmeres de maduració per tal de comercialitzar productes al punt òptim de maduració. Així mateix, CMR GROUP ha incorporat a la seva estructura la marca de gelats 100% de fruita natural SPRIM Fruits, elaborats exclusivament amb fruita fresca i oferts en diferents frigorífics que fruiteries gourmet i altres establiments, ja estan incorporant a la seva oferta.

Presentació CMR GROUP

Més d'un segle de tradició comercial hortofructícola dóna suport i avala la nostra gestió.
Troba tota la informació que necessites al nostre catàleg corporatiu 2022.

caCA
Scroll al inicio