CMR GROUP a Fruit Attraction

22/09/2023

Una edició més, CMR acudirà a la cita anual del sector

CMR GROUP participarà a la propera edició de Fruit Attraction mitjançant estand propi de 128m2 ubicat al Pavelló 10.

Us convidem a visitar-nos del 03 al 05 d'octubre per presentar-vos les nostres novetats, com és la presentació del staff de les nostres noves oficines comercials a CMR PORTUGAL i CMR FRANCE – Rungis, noves obertures amb què CMR GROUP segueix creixent com a operador mundial hortofructícola de referència.

Donarem així mateix a conèixer el nostre report anual de Responsabilitat Social Corporativa, en què informarem de les nostres darreres activitats en aquest camp, i que van des de la posada en marxa d'una agricultura regenerativa i pràctiques de reducció d'empremta hídrica a les nostres finques al Brasil, el foment de l'economia circular mitjançant inversions en tecnologies i infraestructures per a un reciclatge eficient, la implantació de plaques solars a la nostra seu central i a la nostra filial a Mercamadrid, la donació d'aliments a col·lectius desafavorits o el copatrocini de premis a dones rurals emprenedores.

Descobrirem la nova web de continguts així com la campanya de llançament en mitjans digitals de la nostra marca d'alvocats i mangos premadurats de qualitat extra AURUM, www.aurumcosarica.es, mitjançant la qual regularment publicarem continguts sobre les seves formes i moments de consum, receptes o propietats entre d'altres. 

Finalment, mostrarem al mercat la renovació de la identitat corporativa de marca tant del packaging com de l'etiquetatge de la nostra marca COSARICA. A la darrera campanya, la marca ha incorporat una gamma cromàtica més relaxada i natural que la vincula d'una manera molt més directa i efectiva amb el seu origen.

El canvi afecta tant la gamma de melons com de síndries, que amb la nova identitat visual resulta molt més identificable. S'ha dissenyat també una etiqueta STAR, que identifica aquells productes seleccionats acuradament per les seves extraordinàries qualitats organolèpitques.

Totes i moltes altres novetats, seran presentades al nostre estand d'illa completa i 128m2 ubicat al Pab.10E04, on us convidem a passar per compartir i debatre amb el nostre staff nacional i internacional sobre projectes i vies de col·laboració presents i futures.

Categorías

Últimas notícias

CMR GROUP – Carles Martí Sousa

Influyentes del año En el marco de la edición de Fruit Attraction, tuvo lugar la entrega del galardón “Influyentes del Año”. El acto, congregó a

CMR GROUP a Fruit Attraction

Una edición más, CMR acudirá a la cita anual del sector CMR GROUP participará en la próxima edición de Fruit Attraction mediante stand propio de

Fusió CMR INFINITA

Con efectos a día  01 Julio de 2023,  CMR INFINITA se integrará en FRUITS CMR. Con el objetivo de seguir mejorando como empresa, ser un

caCA
Scroll al inicio