Jornada final del programa de lideratge d'equips

13/07/2022

El dia 11 de juny passat, i amb presència de membres de la Direcció corporativa, a CMR vam tenir la jornada final del Programa de Lideratge d'equips que hem compartit durant els darrers mesos.

El programa va consistir en diversos tallers, enfocats al desenvolupament d'habilitats dels diferents responsables, com l'autolideratge, la gestió d'equips, la comunicació o la resolució de conflictes. El poder compartir diferents situacions dels equips entre els responsables i ajudar-nos entre tots ha estat molt ben valorat pels participants.

El programa forma part d'una sèrie d'accions que l'empresa està posant en marxa per tal d'adaptar el seu equip directiu i el conjunt de la plantilla del grup, els canvis socials, tecnològics i econòmics que s'estan produint, cada cop amb més velocitat, a l'entorn competitiu i a la societat de manera general, i que estan reflectint-se en la configuració de noves estructures.

Aquest nou escenari, està empenyent les empreses a impulsar models de gestió més efectius i dinàmics que integrin aquesta realitat, i CMR, sent fidel al seu esperit, no només vol ser-ne un membre passiu, sinó que a través d'aquestes i altres activitats, vol convertir-se en motor social i consolidar-se com a referent al sector d'activitat. Aquest és el nostre compromís.

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp

Categorías

Últimas notícias

caCA
Scroll to Top