Visita de la delegació de DRISCOLL'S a la seu central de CMR GROUP a Barcelona

15/07/2022

Els dies 04 i 05 de juliol passat, una delegació de Driscoll's, encapçalada per Joseph Miles Reiter, en la seva qualitat de President i CEO de l'empresa, Giannella Alvarez, membre del Consell d'Administració, Stephan van Kuik (Director Comercial EMEA), Marieke Appel (Marketing, Communications & Strategy Director EMEA), i Ignacio Carmona (Sales Account Manager Spain&Portugal), van visitar la seu central de CMR GROUP a Barcelona. 

Driscoll's, marca de reconegut prestigi mundial, és el proveïdor més gran de Berries als Estats Units i un dels principals al món, i CMR GROUP, el seu partner i distribuïdor de la marca a través de la seva extensa xarxa comercial a Espanya.

Aquesta relació es va iniciar ja fa més d'una dècada, i fruit d'aquesta i gràcies a l'esforç realitzat, ha permès a tots dos créixer de la mà als mercats en què operen en conjunt.

Durant la visita, la delegació, acompanyada pels directius de CMR GROUP, va visitar els punts de venda de Mercabarna, on va tenir l'oportunitat de comprovar de primera mà la variada i àmplia oferta del grup, i la destacada presència de la marca DRISCOLL'S a la mateixa com una de les principals famílies de productes que comercialitza.

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp

Categorías

Últimas notícias

caCA
Scroll to Top