CMR BRASIL, ús sostenible de recursos

25/11/2022

La filial productiva de CMR GROUP al Brasil, dins de la seva política de Responsabilitat Social Corporativa, acaba d'instal·lar 18 plaques solars que alimentaran el sistema de control automàtic de vàlvules per optimitzar l'ús de l'aigua de reg.

La posada en marxa d'aquest sistema d'energia neta, contribueix a un ús sostenible de recursos, i facilita la conservació dels boscos autòctons situats entre les diferents àrees productives de meló, síndria i papaia que la companyia té a Rio Grande Do Norte, i on es desenvolupen la fauna i flora locals.

L'objectiu de l'empresa és que les inversions del grup vagin encaminades a l'obtenció de producte de RESIDU ZERO i a complir els acords del protocol de París 2015 respecte dels gasos d'efecte hivernacle (GEI) i la reducció de fertilitzants nitrogenats, tot potenciant el segrest del carboni dels sòls que cultiva.

Categorías

Últimas notícias

CMR GROUP nomena nova Directora General

CMR GROUP, empresa familiar en su quinta generación dentro del sector de la Comercialización Hortofrutícola, fiel a su plan de continuidad, nombró como DIRECTORA GENERAL,

CMR Group Women Dakar Team 2023

El pasado día 02 de Diciembre, se presentó el equipo CMR Group Women Dakar Team, capitaneado por la piloto Mercè Martí, que por segundo año

caCA
Scroll to Top