La marca COSARICA s’actualitza

14/02/2023

La marca ha renovat la seva identitat corporativa mitjançant la modernització, tant del packaging com de l'etiquetatge individual del producte.

El restyling de la reconeguda marca suposa un rejoveniment del codi visual, mitjançant la incorporació d'una gamma cromàtica més relaxada i natural que la vincula i relaciona d'una manera molt més directa i efectiva amb el seu origen, les seves característiques i les seves propietats.

Aquest canvi, que afecta tant la seva gamma de melons com de síndries, va enfocat a que la marca, àmpliament reconeguda al mercat tant per la qualitat dels productes comercialitzats sota el seu segell com per la seva dilatada i reeixida trajectòria, sigui més fàcilment identificable pel sector, així com a l’objectiu de reforçar la seva imatge de marca.

En el mateix sentit, s'ha dissenyat una etiqueta COSARICA STAR amb què identificar aquells melons i síndries acuradament seleccionats per les seves extraordinàries qualitats. Un etiquetatge que denota la gran qualitat d'un producte que rep la distinció del nostre equip d'experts per formar part d'aquesta selecció exclusiva.

Les noves caixes i etiquetes ja estan disponibles, i seran servides en els propers lliuraments de producte COSARICA que el mercat sol·liciti.       

Caja Melones
Caja Sandías

Categorías

Últimas notícias

caCA
Scroll al inicio